Grad

PISMO NAMJERE Što PBZ predlaže Gradu oko Garaže?

garaza

Uprava Privredne banke Zagreb poslala je pismo namjere za rješavanje cjelokupnog poslovnog odnosa po osnovi odobrenog dugoročnog kredita klijentu Garaža Dubrovnik d.o.o.

Kako ističu iz gradske uprave, u pismu se predlaže model reguliranja međusobnih odnosa, te se između ostalog navode uvjeti koje bi Grad Dubrovnik trebao ispuniti, nakon čega će Uprava Privredne banke Zagreb razmotriti mogućnost financiranja gradnje komercijalnog centra iznad objekta javne garaže na Ilijinoj glavici.

– Gradnjom trgovačkog centra Grad Dubrovnik dobio bi novi sadržaj, a garaža bi postala održiv projekt za oba suvlasnika Ragusa parkinga. Isti prijedlog dostavljen je i članovima Povjerenstva za predmet javna garaža na Ilijinoj glavici – javljaju iz Grada Dubrovnika.
Nastavak je to pregovora za koje je gradonačelnika Andra Vlahušića ovlastilo Gradsko vijeće s ciljem smanjenja iznosa nadoknade štete u iznosu od 261 milijun kuna koji Midia grupa potražuje od Grada Dubrovnika na aktualnom arbitražnom sporu.
S tim ciljem osnovano je i Povjerenstvo kojeg gradonačelnik Vlahušić redovito izvještava o tijeku pregovora, a prema dosadašnjim pokazateljima do rješenja arbitražnog spora usuglasit će se zadovoljavajuće rješenje za gradski proračun i građane Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist

Posljednji ispraćaj gospara Paljetka u petak u 15 sati na Boninovu

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist