Sport

‘PING PONG’ LIGA Montovjerna, Marinkolor i Ujedinjeno Konavle imaju najbolje parove po ekipama!

stolni marinkolor12

Iza nas je 11. kolo 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2023./24.

Utakmica između ekipa Konavljanin i Nobody nije odigrana jer je ekipa Nobody odustala od natjecanja u ovom prvenstvu stoga je ekipa Konavljanin dobila utakmicu bez igre 7:0.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Joško Martinović i Marijo Obrovac ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi, Robert Kralj ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu M3D rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Milan Rezo je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. U poraženoj ekipi, Darko Božić i Damir Parmać ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Ujedinjeno Konavle pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Vlaho Car je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi, Božo Čavala i Milo Stražičić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Montovjerna pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Montovjerna) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Filip Mikulić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta dok je Ivica Petković ostvarilo jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Dario Petković. U poraženoj ekipi, Luka Kulaš je ostvario jednu pojedinačnu pobjedu.

Nakon 11. kola na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih 22, Soul caffe s osvojenih 19 i Montovjerna i s osvojenih 18 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Marko Venier (Marinkolor), Joško Martinović (Marinkolor) i Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Damir Gleđ / Dario Petković (Montovjerna), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe).

Najbolji parovi po ekipama nakon 11. kola su Montovjerna, Marinkolor i Ujedinjeno Konavle.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist