Sport

Pezo ponovno na čelu Županijskog nogometnog saveza

Blaž Pezo ponovno je izabran za predsjednika Županijskog nogometnog saveza. Dobio je jednoglasnu podršku na Skupštini saveza koja se održala u ponedjeljak u hotelu Adria. Na skupštini su izabrani i potpredsjednici, Nikola Milat iz kluba BŠK Zmaj i Ivo Jerković iz Neretvanca.

Pezo je na skupštini govorio i o budućim ciljevima saveza.

-Cilj nam je na još veću razinu podići nogometnu infrastrukturu. Mislim da smo napravili veliki korak u ove četiri godine te ćemo na taj način nastaviti i dalje. Želja je da jedan od naša četiri kluba sutra izbori mjesto u trećoj ligi, možda i u drugoj. Naravno da bi za igru u tim ligama morali imati uvjete. Stavljen je naglasak na poboljšanje suradnje lokalne samouprave i klubova. I da se, na taj način, u toj koheziji maksimalno poveća ulaganje u infrastrukturu i da se uvjeti nogometa podignu na višu razinu – rekao je Pezo. Ističe kako su prije četiri godine zatekli situaciju da nije postojao niti jedan teren s umjetnom travom.

-Sada imamo nekoliko takvih terena. Poboljšali smo suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom. Prije toga nije praktično postojala. Rezultat toga je da imamo jednog člana Izvršnog odbora iz naše županije. Gospodin Topuzović je pomogao u našim nastojanjima da se odnosi s HNS-om poboljšaju te da se veći dio novaca ulaže u Dubrovniku i okolici, Neretvi te na otocima – naglasio je Pezo.

Također, izabrana su sva tijela za funkcioniranja saveza te sva tijela koja su potrebna za pokretanje Prve i Druge županijske lige.

Inače, treba istaknuti kako je Pezo bio i jedini kandidat za predsjednika. Na čelu saveza bit će iduće četiri godine.

Pročitajte još

‘Kauboji’ doživjeli neočekivan poraz od Crne Gore

Dulist

Jugaši otputovali u Beograd

Dulist

AMERIKANKA IPAK BILA BOLJA Ana Konjuh oprostila se od Australian Opena

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija