Sport

Pavličević: Dosta mi je više Sukna i afere!

Pavličević: Dosta mi je više Sukna i afere!

Ugovor je u klubu i njime se bave pravnici, a ja sam na odmoru. Meni je više dosta i Sukna i afere. Za nas u klubu i za navijače stvar je potpuno jasna – rekao je predsjednik VK Jug Ivo Pavličević na naše pitanje je li se situacija s ugovorom Sandra Sukna razjasnila.

– Sandro Sukno nije igrač Juga, ali je trebao biti. Trebao je poštovati ono što je dogovoreno prilikom odlaska, da kad prestane aranžman s Reccom da se vrati u VK Jug. Nije uopće bitno što je otišao u Primorje, nego što treba poštovati matični klub – istaknuo je Pavličević te naglasio kako je VK Jug dao Suknu sve što je postigao te kako Sukno to treba poštovati.

– Svatko ima pravo ponašati se kako želi i ne mora poštovati dogovor. Ali onda neka javnost procijeni tko je u pravu. Formalno pravno tek imamo vidjeti što će biti – izjavio je Pavličević, koji se osvrnuo i na navodni verbalni i fizički napad Sandra Sukna na članove uprave kluba.

– To je bilo neprimjereno ponašanje, to svi znaju. To se odigralo pred puno svjedoka, bio je to verbalni napad i prijetnja koja nije imala fizičkih posljedica, ali je bila provokativna. Svatko je obavezan kontrolirati svoje postupke – rekao je Pavličević, koji je dodao kako kao prvi potez od strane Sandra Sukna očekuje „primjerenu ispriku“.

– Svatko može pogriješiti, i ako smatra da je pogriješio, normalno je da se ispriča. Ako smatra da je bio u pravu, onda to izaziva reakciju s druge strane – izjavio je Pavličević, a na naš upit misli li pritom na privatnu tužbu odgovorio je kako to nema namjeru učiniti.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist