Sport

PADOVI, BACANJA, ZAHVATI… Članovi JK Konavle-Cavtat pokazali kako biti spretni judaši i judašice

U četvrtak povodom obilježavanja Svjetskog dana juda JK Konavle-Cavtat organizirao je u dvorani OŠ Cavtat judo prezentaciju. Prigodna tema dana juda je bila solidarnost kao jedna od temeljnih vrijednosti i načela ovog sporta.

Tom prilikom učenici nižih razreda i njihovi učitelji od trenera Matka Klarića imali su priliku upoznati se s poviješću te plemenite vještine, njezinim osnovama i temeljnim načelima, dok su naši članovi u praktičnom dijelu prezentacije kroz padove, bacanja, zahvate, gimnastičke i akrobatske vježbe pokazali svoje sposobnosti te ljepotu i vrijednost judo sporta, kako oni početnici s bijelim pojasom tako i oni napredni sa zelenim, plavim i smeđim pojasom. Na kraju programa učenici I.,II. i III. razreda odgovarali su na pitanja trenera Matka o judu i za svoje znanje dobili prigodne darove.

Pročitajte još

Teško do tri boda u Bukureštu, Popadić imao 16 obrana

Dulist

Square u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

240 volontera završilo edukaciju EU projekta ‘Du Motion’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija