Sport

NA BAZEN U GRUŽU DOLAZI MLADOST Hoće li Žapci ježa gutati?!

NA BAZEN U GRUŽU DOLAZI MLADOST Hoće li Žapci ježa gutati?!

Na bazen u Gružu u subotu dolazi zagrebačka Mladost još uvijek aktualni prvak Hrvatske! Utakmica Mladost-Jug u četvrtom kolu Prvesntva počinje u 19 sati na bazenu u Gružu.

Mada oslabljena odlascima perjanica Bukića, Harkova, Miloša ova ekipa još uvijek zaslužuje ‘respect’. Da, činjenica je da su izgubili zadnje tri od četiri utakmice – od Jadrana dvije i jednu u Europa kupu od Telimar Palerma ali ova ekipa još uvijek nije za podcjenjivanje.

Na drugoj strani stajat će pomlađena ekipa Juga predvođena iskusnim Jokovićem koja od početka sezone ne zna za poraz. Lepšavost u napadu i čvrstoću u obrani odavno nismo vidjeli kod Juga, sve do 1. kola Lige prvaka. To je itekako osjetio njemački Hannover na svojoj koži u srijedu. Na kraju je i dobro prošao sa samo 6 golova razlike. Je li Jug bio stvarno dobar ili je Wespo Hannover bio loš, vrijeme će pokazati – pa tako i ova tekma.

Po igračkom kadru sve osim pobjede Juga u derbiju protiv Zagrepčana bilo bi iznenađenje jer s druge strane uz dva pojačanja iz Grčke te odlascima Lončara, Meda, Merkulova… Ni Jug nije u zavidnoj poziciji, ali povratkom Jokovića malo se izliverilalo i dobila se ona potrebna patina iskustva. Uz Benića i Fatovića i Jugovu mladost čini nam se da će žapci imati itekako problema.

Ostaje nam za vidjeti tko će izaći neporažen iz Gruške arene, prvak ili vice prvak Hrvatske a i… Hoće li žapci ježa gutati!

J. R.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist