Sport

Ovu subotu snage odmjeravaju VK Bellevue i VK Siscia!

Ovu subotu snage odmjeravaju VK Bellevue i VK Siscia!

Nakon velike gostujuće pobjede na Korčuli protiv vaterpolista KPK, rezultatom 8-11, ovu subotu nas očekuje derbi 1.B HVL u kojoj će snage odmjeriti lider i drugoplasirani na tablici, VK Bellevue i VK Siscia.

Vaterpolisti Bellevuea dočekuju Sisciu kao vodeći na tablici, s 3 boda prednosti, te će u slučaju pobjede po drugi puta postati prvaci 1.B HVL, prvi puta nakon 2012. godine.

Utakmica će se odigrati u subotu, s početkom u 15 sati, na bazenu u Gružu.

Trener momčadi Bellevuea, Marko Iveković, neće svoju momčad moći voditi s klupe zbog zarađenog crvenog kartona u prošlom kolu na Korčuli, ali ističe kako je momčad spremna za nadolazeći derbi:

– ‘Bez obzira što neću biti u mogućnosti voditi momčad s klupe, siguran sam kako smo spremni za utakmicu odluke. S velikim nestrpljenjem čekamo utakmicu, obzirom da smo cijeli tjedan proveli u pripremama. Ovim putem želim pozvati sve ljubitelje vaterpola i navijače da nas u subotu, s početkom u 15 sati, podrže u derbiju sezone, kako bismo uspjeli u našem cilju! Idemo po pobjedu i po dugo iščekivani naslov prvaka!’ – istaknuo je glavni trener Belvijaša.

-Još jednom, pozivamo sve da nas podrže u subotu u ostvarenju cilja – osvajanja naslova prvaka 1.B hrvatske vaterpolske lige! – kažu nam za kraj

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist