Grad

OVU SUBOTU Mimohodom na Stradunu dajte podršku osobama s invaliditetom

OVU SUBOTU Mimohodom na Stradunu dajte podršku osobama s invaliditetom

Ovu subotu, 6. listopada dođite na Stradun i podržite osobe s invaliditetom uz poruku ‘Dokažimo da zajedno možemo sve’.

Naime, nekoliko Dubrovkinja uz udrugu Dva skalina, organizira mimohod djece i osoba s poteškoćama uz sportske klubove, branitelje, udruge, društva, vatrogasce, policiju, umjetnike, glazbenike, turističke vodiče i sve one koji čine Grad, kako bi podigli svijest o osobama s invaliditetom, odali priznanje njihovim roditeljima i poslali jednu lijepu poruku iz Dubrovnika u Hrvatsku i svijet. Akciju podržavaju i udruga Zajedno do zdravlja i Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, a organizatori pozivaju i sve one osobe s poteškoćama, djecu i njihove roditelje koji nisu članovi nijedne udruge da im se priključe.

Program počinje u 10 sati, gdje će se pred Sponzom održati torta party i prigodan program uz klape, folklorne ansamble i plesna studija, a sav prihod namijenjen je za opremanje prilagođenog igrališta pred Centrom za djecu s poteškoćama.

Kako navode organizatori, besplatna parkirna mjesta za roditelje i osobe s poteškoćama rezervirana su na parkingu iza Grada, kod Pizzerie Tabasco.

Dan kasnije, 7. listopada roditelji djece i osoba s poteškoćama moći će uživati u vožnji brodom od Gruža do hotela Admiral, gdje ih čeka piće dobrodošlice, zakuska i pokloni.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati, a želite pomoći, možete to učiniti uplatom na račun udruge Dva skalina: HR7924070001100305036 (naznaka: za igralište).

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist