Kultura

Ovu srijedu Slaven Tolj će vas provesti kroz izložbu ‘Smislene slučajnosti’

Ovu srijedu Slaven Tolj će vas provesti kroz izložbu 'Smislene slučajnosti'

Kroz izložbu “Smislene slučajnosti: Art – Rat – Tranzicija” posjetitelje će provesti Slaven Tolj u srijedu, 29. prosinca, u 12 i 30 te 13 i 30. Budući su grupe male prijavite se na arl@arl.hr za posjet uz vodstvo.

Više o izložbi: Smislene slučajnosti u ARL
TRAJANJE IZLOŽBE:
14.12. – 29.12.2021.
10.1. – 28.1. 2022.
RADNO VRIJEME: radnim danima od 12 do 18 h;
video projekcije u sklopu izložbe prikazivat će se od 16:30 do 18 h

U četvrtak, 30.12. od 15 do 19 sati u Lazaretima se održava Festival vinila // Popodne u Lazaretima u organizaciji AVCD + Dubrovnik 33/45 + ARL .
Nakon odličnog druženja uz glazbu s vinila u Lazaretima tijekom listopada, godinu za nama ćemo ispratiti još jednim programom u suradnji Art radionice Lazareti, Audiovizualnog centra Dubrovnik i udruge Dubrovnik 33 / 45!
Svi ste pozvani na kavu i čaj od 15h do 19h uz DJ-eve Nikšu Ipšića, Nikolu Lazarevića, Mara Bogdanovića i Ivicu Maslaća.
Slobodno donesite svoje vinile i razmjenite ih ili prodajte na prigodnom sajmu. Stolovi će biti osigurani, a možete ih postaviti od 14h. Vidimo se 30. prosinca, a za sve dodatne informacije moguće je poslati upit na e-mail: avcdubrovnik@gmail.com
*aktivnost se realizira u sklopu godišnjeg programa Audiovizualnog centar Dubrovnik (AVCD) i Art radionice Lazareti uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnik te Ministarstva kulture RH.

//// važna obavijest iz ARL////
Budući je broj ljudi koji mogu prisustovati aktivnostima u ARL prilagođen mjerama za suzbijanje širenja pandemije virusa COVID-19, molimo vas da obavezno držite maske na licu, dezinficirate ruke, dozvolite nam da vas upišemo u kontakt listu posjetitelja i držite fizičku distancu. U prostoru lađe X. istodobno može boraviti maksimalno 15 osoba pa je nabolje da dođete s onima s kojima ste u svakodnevnom ili čestom kontaktu.

Program ARL u 2021. omogućuju: Ministarstvo Kulture i medija RH i Grad Dubrovnik.
Rad i djelovanje ARL u 2021. podržavaju Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Pročitajte još

Započinje ciklus koncerata ‘Dubrovačko glazbeno proljeće’

Dulist

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist