Sport

Ovo su rezultati četvrtog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Ovo su rezultati četvrtog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Održano je četvrto kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, a ovo su postignuti rezultati. Utakmica između ekipa Orlando i The Dream Team odgođena je zbog samoizolacije jednog igrača i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Utakmica između ekipa Aragosa travel i Šampinjoni Konavle nije odigrana jer je na navedenu utakmicu stigao tek jedan igrač Aragosa travela dok je protivnička ekipa bila kompletna. Prema Pravilniku ekipa Aragosa travel je izgubila utakmicu rezultatom 0:7 i gubitkom jednog boda.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer osvojenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Darko Božić i Maro Šimunović donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, Šimunović uz jedan a Božić uz 2 izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ante Jupek, Marinko Matulović i Dario Petković donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Joško Martinović.

Nakon 4. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Ombla s osvojenih 7 bodova, druga je ekipa Šampinjoni Konavle s osvojenih 7 i treća ekipa Lapad kolor s osvojenih 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Marijo Obrovac (Ombla) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Šimun Lukačević / Joško Martinović (Lapad kolor).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr