Aktualno

OVO JE STVARNO PREKRASNO Nakon gospođe Milke i Roberto nudi besplatno svoj apartman!

besplatan apartman

Nakon što je naša sugrađanka Milka Modrinić Roko u srijedu na svom Facebook profilu objavila kako nudi besplatan boravak četveročlanoj obitelji u svom apartmanu u razdoblju od 24. kolovoza do 28. kolovoza, sasvim je sigurno kako je bila poticaj na prekrasan val dobrote. Gospođa Milka u svojoj je objavi naglasila kako bi rado ugostila obitelj s djetetom s posebnim potrebama kako bi osjetio more i ljepotu Dubrovnika.

Samo dan kasnije, njoj se pridružio i naš sugrađanin Roberto s istom ‘ponudom’. On svoj apartman daje na raspolaganje, također u špici sezone i to od 31. srpnja do 3. kolovoza i od 15. kolovoza do 18. kolovoza. Kao i gospođa Milka i Roberto plaća troškove autobusa ili goriva za automobil.

Poruka naše sugrađanke vrlo je brzo našla put do onih kojima je Dubrovnik ljeti nedostižan te je ona nedugo nakon objave svojim prijateljima sretno objavila kako je pronašla obitelj. Nadamo se da će i Robertova lijepa gesta usrećiti neku četveročlanu obitelj jer prema reakcijama na njegovu objavu osim besplatnog smještaja javili su se i drugi naši sugrađani koji su spremni pokriti troškove izleta po Elafitima i okolici.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist