DuList IN

OVE GODINE NA MLJETU Peti planinarski križni put mladih

Peti Planinarski križni put (PKP) na području Dubrovačke biskupije održat će se ove godina na Mljetu, u subotu, 16. i nedjelju, 17. ožujka.

Obavezno treba ponijeti gojzerice/tenisice (za trčanje), vreću za spavanje i podmetač ispod vreće, bocu s vodom – 1 litra, kabanicu, podmetač za sjediti na podu (putem/crkva), doručak za prvi dan, odjeću (rezervna majica za subotu, pidžama, roba za nedjelju, baterijsku lampu – ručna ili čeona, kemijsku olovku i papir, krunicu i svirači neka ponesu instrumente.

Planinarski križni put organizira Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije, a dosadašnja četiri planinarska križna puta bila su održana u Dubrovniku , Konavlima, na Pelješcu i na Korčuli. Planinarski križni put je zamišljen da bude vrijeme molitve, druženja i međusobnog povezivanja mladih u prirodi, ali i prilika da upoznaju razne dijelove naše biskupije.

Za sve mlade koji se prijave bit će organiziran prijevoz – za mlade dekanata Dubrovnik 1, Dubrovnik 2 i Konavle okupljanje je u 9:00 sati u Gružu na parkiralištu za autobuse ispred Konzuma (putem se pridružuju mladi iz Primorja i Stona) i za mlade Korčulanskog i Pelješkog dekanata okupljanje je u 9:00 u Orebiću na trajektu.

Program Planinarskog križnog puta:

SUBOTA

9:00 – okupljanje (Dubrovnik – Orebić)

12:00 – Trajket Prapratno – Sobra

13:00 – Polazak iz Maranovića (ručak je na brodu)

17:00 – misa – župna crkva Babino polje

18:30 – odlazak na smještaj

19:00 – večera

20:00 – prigodni program

NEDJELJA

9:00 – Polazak iz Pristaništa

12:00 – podnožje Montokuca (ručak + kratki program)

16:30 – misa – župna crkva Goveđari

19:00 – Trajekt Sobra – Prapratno

21:00 – povratak kući (Dubrovnik, Orebić)

Pročitajte još

Posjetite dm i donirajte socijalnim samoposlugama u Hrvatskoj

Dulist

Jelena Perčin i Momčilo Otašević drugi put postali roditelji

Dulist

Marin i Kristina krstili malog Balda u Međugorju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija