Kultura

Otvorena izložba lutaka u Sponzi

U atriju Palače Sponza u subotu je otvorena izložba lutaka povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva. Izložbu potpisuje Vukovarsko lutkarsko proljeće i Akademija za umjetnost i kulturu Osijek, Odsjek kreativnih tehnologija – postav izložbe Ria Trdin. Izložba se može pogledati u subotu i nedjelju do 15 sati.
blank
Podsjetimo, u Kazalištu Marina Držića ovog se vikenda obilježava centralna proslava povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva. U Dubrovniku gostuju članovi Hrvatskog centra Assitej i Hrvatskog centra UNIMA. U subotu i nedjelju će se na daskama teatra izvesti predstava za djecu i mlade ‘Bajka o baki Mokoš’, a u nedjelju i predstava ‘Ivica i Marica’. Uz izložbu, danas će se u večernjim satima održati promocija knjiga ‘Sto godina lutkarstva u Hrvatskoj’ i ‘Duša u stvari’ u Saloči od Zrcala.

Foto: Zvonimir Pandža / KMD

Pročitajte još

OTVORENA IZLOŽBA ‘NAPOLEONOVA CESTA U DALMACIJI’ S tih 500 kilometara tada makadamskog puta se i danas koristimo

Dulist

Luki Šeriću i Iris Mihajlović uručena nagrada ‘Plautilla’

Dulist

SJAJNA VIJEST Prvi put nakon 1998. Dubrovnik dobiva srednju baletnu školu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija