Kultura

Otvorena izložba lutaka u Sponzi

U atriju Palače Sponza u subotu je otvorena izložba lutaka povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva. Izložbu potpisuje Vukovarsko lutkarsko proljeće i Akademija za umjetnost i kulturu Osijek, Odsjek kreativnih tehnologija – postav izložbe Ria Trdin. Izložba se može pogledati u subotu i nedjelju do 15 sati.
blank
Podsjetimo, u Kazalištu Marina Držića ovog se vikenda obilježava centralna proslava povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva. U Dubrovniku gostuju članovi Hrvatskog centra Assitej i Hrvatskog centra UNIMA. U subotu i nedjelju će se na daskama teatra izvesti predstava za djecu i mlade ‘Bajka o baki Mokoš’, a u nedjelju i predstava ‘Ivica i Marica’. Uz izložbu, danas će se u večernjim satima održati promocija knjiga ‘Sto godina lutkarstva u Hrvatskoj’ i ‘Duša u stvari’ u Saloči od Zrcala.

Foto: Zvonimir Pandža / KMD

Pročitajte još

FERMATA FESTIVAL NA KORČULI Lorena Milina odlučila je obogatiti kulturni život rodnog otoka

Dulist

Večer poezije Monike Herceg u vrtu ljetnikovca Skočibuha

Dulist

ULAZNICE RASPRODANE Mara i Kata vraćaju se na Svetu Mariju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija