Crna kronika

Oštetio klijente za 848 302 kune

Osnovano se sumnja da je 25-godišnjak kao član uprave i direktor jednog trgovačkog društva počinio kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti.

Naime, osnovano se sumnja da je 25-godišnjak, kao odgovorna osoba, član uprave i direktor trgovačkog društva sa sjedištem u Dubrovniku, u razdoblju od 6. prosinca 2010. do 5. veljače 2011. godine, zlouporabio mogućnost „offline“ terećenja bankovnih i kreditnih kartice te da je 234 puta neosnovano teretio korisnike bankovnih i kreditnih kartica po redovnim cijenama za usluge najma vozila iako su ti isti korisnici navedenu uslugu rezervirali i platili putem inozemnih agencija po nižim, agencijskim cijenama.

Na opisani način osumnjičeni je pribavio protupravnu imovinsku korist za svoje trgovačko društvo u iznosu od 848 302 kuna. Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pročitajte još

PODIGNUTA OPTUŽNICA Ukrajinka namjerno prouzročila stečaj, ‘priskrbila’ s partnerom veliki novac

Dulist

Starici o kojoj je skrbila otuđila preko 6 tisuća kuna

Dulist

PREVOZIO STARO ŽELJEZO Ugašen požar na teretnom brodu u Luci Ploče

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija