Sport

Osnovan Streljački savez Dubrovačko-neretvanske županije

U četvrtak, 17. rujna 2015. u prostorijama Streljačkog društva Dragovoljac iz Mokošice održan je sastanak streljačkih društava, na kojemu se odlučivalo o aktiviranju županijskog saveza.

Predstavnici streljačkih društava: Mario Zdraulić i Srđan Čvrljak iz Streljačkog društva Dragovoljac iz Mokošice, Mladen Rustan iz Streljački klub Prestige iz Ploča i Ivo Đivanović iz Streljačkog društva Dubrovnik, te Ivo Vlašić iz Streljačkog kluba Župa Dubrovnik u mirovanju razgovarali su o aktiviranju županijskog streljačkog saveza koji je prvotno osnovan prije desetak godina ali iz određenih razloga nije zaživio.

Na sastanku su izneseni prijedlozi te izglasano vodstvo Saveza: za novog predsjednika Mario Zdraulić, te dopredsjednika Srđan Čvrljak, koji će uz pomoć dugogodišnjih članova streljačkih klubova iz ove županije djelovati i razvijati odnose unutar Hrvatskog streljačkog saveza, te raditi na razvoju streljačkog sporta među mladima i što boljoj aktivnosti sadašnjih članova.

Između ostalog. razgovaralo se još i o izmjenama u Statutu, adresi sjedišta Saveza, članovima Nadzornog odbora, Suda časti i sličnim obvezama unutar novoosnovanog Streljačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

SD Dragovoljac

Pročitajte još

BRAVO! Tri brončane medalje za Lukšu Pavića i Plivački klub Jug

Dulist

‘Pituri’ osvojili treće mjesto u Beočinu, plasirali se u završnicu turnira Europe Trophy!

Dulist

ODLUKA U ČETVRTAK Hrvatskoj dovoljan i bod za osminu finala, ima šanse čak i ako izgubi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija