Sport

Osnovan Streljački savez Dubrovačko-neretvanske županije

blank

U četvrtak, 17. rujna 2015. u prostorijama Streljačkog društva Dragovoljac iz Mokošice održan je sastanak streljačkih društava, na kojemu se odlučivalo o aktiviranju županijskog saveza.

Predstavnici streljačkih društava: Mario Zdraulić i Srđan Čvrljak iz Streljačkog društva Dragovoljac iz Mokošice, Mladen Rustan iz Streljački klub Prestige iz Ploča i Ivo Đivanović iz Streljačkog društva Dubrovnik, te Ivo Vlašić iz Streljačkog kluba Župa Dubrovnik u mirovanju razgovarali su o aktiviranju županijskog streljačkog saveza koji je prvotno osnovan prije desetak godina ali iz određenih razloga nije zaživio.

Na sastanku su izneseni prijedlozi te izglasano vodstvo Saveza: za novog predsjednika Mario Zdraulić, te dopredsjednika Srđan Čvrljak, koji će uz pomoć dugogodišnjih članova streljačkih klubova iz ove županije djelovati i razvijati odnose unutar Hrvatskog streljačkog saveza, te raditi na razvoju streljačkog sporta među mladima i što boljoj aktivnosti sadašnjih članova.

Između ostalog. razgovaralo se još i o izmjenama u Statutu, adresi sjedišta Saveza, članovima Nadzornog odbora, Suda časti i sličnim obvezama unutar novoosnovanog Streljačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

SD Dragovoljac

Pročitajte još

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist

Triatlonac Daniel Marušić osvojio zlato na Prvenstvu Balkana!

Dulist

URUČENI UGOVORI Klubovima sredstva za programe za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama

Dulist