Aktualno

Osmaši pred odlukom, sutra počinju upisi

Učenici završnih razreda osnovnih škola imaju još jako malo vremena za razmisliti o tome koju srednju školu upisati. Ovog ponedjeljka, 2. srpnja, naime, počinju prijave za upise u srednje škole.

Osnovni dokumenti koje svaki kandidat mora pripremiti su prijavnica za natječaj, svjedodžbe 7. i 8. razreda te svi dokumenti kojima dokazuje ostvarenje dodatnih bodova.

U ljetnom upisnom roku planirana su dva upisna kruga. U prvom upisnom krugu prijave za upis trebaju se podnijeti u ponedjeljak, 2. srpnja, i utorak, 3. srpnja od 8 do 16 sati. Rezultati upisa trebaju biti objavljeni u srijedu, 4. srpnja od 8 do 16 sati, a upis obavljen u čevtvrtak, 5. srpnja od 8 do 16 sati.

U drugom ljetnom upisnom krugu prijave će se podnositi u ponedjeljak, 9. srpnja po rasporedu škole od 8 do 16 sati. Rezultati će biti objavljeni u utorak, 10. srpnja najkasnije do 12 sati, a upis će se vršiti u srijedu 11. srpnja od 8 do 16 sati.

Mjesta u Hrvatskoj ima za 55 790 učenika.

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija