Aktualno

OSKAR ZNANJA Dubrovčani državni prvaci na natjecanju mladih tehničara

OSKAR ZNANJA Dubrovčani državni prvaci na natjecanju mladih tehničara

Najboljim hrvatskim učenicima, za vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, dodijeljene su 13. lipnja u Zagrebu nagrade Oskar znanja. Kako su objavili na Facebooku Zajednice Tehničke Kulture Dubrovnik nagradu su dobili i mladi tehničari iz Dubrovačke županije Luka Marković i Bruna Kozina.

Oni su na ovogodišnjoj državnoj razini 65. natjecanja mladih tehničara ostvarili zapažene rezultate te su se vratili s dva naslova državna prvaka.

Luka Marković iz Osnovne škola Mokošica s mentorom Boškom Ćorkom osvojio je naslov državnog prvaka u području Strojarske konstrukcije, a Bruna Kozina iz Osnovne škole Stjepana Radića iz Metkovića s mentoricom Marinom Nikolić naslov državne prvakinje u području Fotografija.

Dodjelu nagrade Oskar znanja organizirala je Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

Foto: Zajednica Tehničke Kulture Dubrovnik

Pročitajte još

PRVA ROŠADA BISKUPA ROKA Don Ćibarić iz Mihajla seli u Trsteno, evo tko dolazi na njegovo mjesto!

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Nebojša Vukanović: Dodik ne može urediti nekoliko kilometara cesta, a ne graditi aerodorom u Trebinju!

Barbara Đurasović

PRATITE UŽIVO Gradsko vijeće usvaja odluku o posebnom prometnom režimu oko Grada!

Dulist