Aktualno

OPROŠTAJ OD BORISA KOSOVIĆA ‘Doviđenja prijatelju, jer najdražima ne govorimo zbogom’

OPROŠTAJ OD BORISA KOSOVIĆA 'Doviđenja prijatelju, jer najdražima ne govorimo zbogom'

Mnogi koji su poznavali prerano preminulog Borisa Kosovića, pjevača popularne dubrovačke grupe Gruhak, danas se dirljivim riječima na društvenim mrežama opraštaju od njega.

-Ako te ikada sretnem ja ću ti reći zdravo
jer sve riječi svijeta da kažem,
sve bi to bilo malo…

Posljednji pozdrav Borisu, bratu, prijatelju, legendi – napisali su iz grupe Silente, koja je za ovaj petak najavila i premijeru svog novog spota, no ista je odgođena.

-… najavili smo novi spot za danas, ali to će pričekati. Danas nam treba nešto drugo – napisali su iz Silentea uz objavu Gruhakovog koncerta iz 2012. u čast Indexima u Kazalištu Marina Držića.

-Dragi prijatelju, teško je u ovom momentu napisati nešto pametno, kad tako dobro biće otiđe od nas. Kažu da Bog uvijek sebi uzima one najbolje. Pronaći tako vedru, nasmijanu, pozitivnu i dragu osobu danas je skoro nemoguće. Uvijek si bio spreman na šalu, pa čak i u najtežim momentima. A tek glas. To je ono što je ježilo i mlado i staro. Tvoja nevjerojatna energija s publikom je bila fascinantna. Puntižela bez tebe više neće biti ista. Uvijek si bio spreman odazvati se na sudjelovanje, nikad razočarati i odraditi to na svoj poseban način, jer si bio poseban, veliki karizmatik. HVALA TI NA TOME. Doviđenja prijatelju, jer najdražima ne govorimo zbogom.

p.s. Pokaži Jimmy-u i ostalim jeb**ima kako se pjeva – oprostili su se od Borisa organizatori Puntižele.

I Udruga Mladih Orlando napisala je objavu:

‘Dubrovački glazbenik, prijatelj i kolega Boris Kosović, dugogodišnji član i vokal popularne rock grupe Gruhak, napustio nas je nakon duge borbe s teškom bolešću. Prepoznatljiv rockerski duh i snažan vokal kao i izvrsna interpretacija ono su po čemu ćemo pamtiti ovog vrsnog glazbenika koji nas je napustio s nepunih 40 godina života. Posljednji ispraćaj bit će u subotu, 22. rujna, u 11 sati na groblju Boninovo. Počivao u miru dragi naš prijatelju.’

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist