Aktualno

Opet Croatia Summit!

Neposredno prije ovogodišnje svečanosti otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara u Dubrovniku će biti, a malo je reći gungula.

Opet nas očekuje Croatia Summit koji će u Grad dovesti predstavnike međunarodnih Vlada, od premijera do ministara vanjskih poslova Europe, Sjeverne Amerike i južnog Mediterana. Vlada Republike Hrvatske je, naime, 6. i 7. srpnja domaćin sedme međunarodne konferencije predsjednika Vlada, ministara vanjskih poslova, kao i drugih uvaženih gostiju te predstavnika iz zemalja, koja će se pod nazivom „Croatia Summit 2012 – Izgradnja države i EU iskustvo“ održati 6. i 7. srpnja 2012. godine, u Dubrovniku, u Hotelu „Palace“.

U okviru konferencije, najavljuje se, raspravljat će se o trenutnim političkim, sigurnosnim i gospodarskim aspektima i mogućnostima izgradnje stabilne i prosperitetne budućnosti za zemlje jugoistočne Europe i šireg EU susjedstva.

Sve ovo za sobom povlači i određene mjere osiguranja pa će se građani trebati naoružati strpljenjem.

Pročitajte još

PROGNOZA ACCUWEATHERA Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

[FOTO] Skoro 30 vatrogasaca sudjelovalo u vježbi na Donjem Brgatu

Dulist

Promocija ljepota Hrvatske i Dubrovnika kroz Vlogfest

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija