Aktualno

Onečišćeno more na plaži Hotela Grand na Lopudu

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša upozorava da je na plaži Hotela Grand u Lopudu došlo do kratkotrajnog onečišćenja mora fekalnim vodama.

 Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo DNŽ rezultati analize mora na plaži Hotela Grand na otoku Lopudu, uzorkovane 30. srpnja 2012. godine, prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli.

Analiza uzorka mora i dalje je u tijeku.
 
Uzorkovanje mora će se ponavljati do prestanka onečišćenja o kojem je obavještena Inspekcija zaštite okoliša kao i ostale nadležne inspekcije. Do daljnih obavijesti ne preporučuje se kupanje na ovoj plaži.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija