Sport

OKTANSKI SPEKTAKL NA NOVOJ STAZI Za vikend naš čeka posljednja brdska utrka sezone na cesti za Pobrežje!

OKTANSKI SPEKTAKL NA NOVOJ STAZI Za vikend naš čeka posljednja brdska utrka sezone na cesti za Pobrežje!

Pred nama je zanimljiv oktanski vikend. U Dubrovniku se naime 9. I 10. listopada održava 21. Nagrada Dubrovnika – Memorijal Željko Đuratović, a što je ujedno i posljednja utrka Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama. Ovogodišnja međunarodna brdska utrka posebna je I po tome što se održava na novoj stazi, a riječ je o novoj cesti za Pobrežje. O utrci je nekoliko riječi na svom Facebook profilu zapisao I Ivan Pulić.
-Izuzetno emotivan vikend za kompletnu ekipu Dubrovnik Racinga i mene upotpunit će vozači iz nekoliko država sa svojim trkačkim strojevima koji će na posljednje uspone prije zimskog sna. Pobjednik na ovoj utrci u klasi A do 1600ccm nosi kući krunu prvaka Hrvatske ove klase i prostora za kalkulacije nema. Nakon 2011. i 2012. godine nadamo se i trećoj tituli, bez lažne skromnosti. Nakon malog remonta Smart i Niko će nastaviti testiranja na ovoj utrci i pripreme za sljedeću sezonu kad se kreće ozbiljno prema vrhu – poručio je Pulić te se zahvalio svima koji su stajali iza njega i Nika ove sezone i koji su ih pratili i podržavali.

Zbog održavanja auto utrke, javljaju iz Dubrovnik Racinga, cesta od mosta dr. Franja Tuđmana do raskrižja za Osojnik će biti zatvorena u petak, 8. listopada od 18:00 h do nedjelje 10. listopada do 18:00 h. Za promet se zatvara i cesta od Mokošice do Osojnika u subotu, 9. listopada od 11:00h do 18:00h te u nedjelju, 10. listopada od 10:00h do 18:00h.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist