Sport

Oktanski spektakl krajem listopada u Konavlima!

blank

Zadnji vikend u 10. mjesecu rezervirajte za 2. Rally Konavle Jaškapack. Oktanski spektakl okupit će najbolje vozače regije s vrhunski pripremljenim automobilima. Prvaci Hrvatske i regionalni prvaci samouvjereno dolaze ukrotit uske brzince Konavala između loze i prelijepe nam Ljute – javljaju iz Auto kluba Konavle.
Boxevi će, dodaju, biti u samom centru Cavtata, a brzinci kroz cijelu općinu.
-Naša općina dala nam je europske i hrvatske prvake u ovom sportu, a odnedavno i jedan od najboljih klubova u državi te zaslužuje ovaj projekt – ističu dalje iz ovog konavoskog kluba te se prisjećaju 2004. godine. Tada je, pišu, bilo bezbroj puknutih guma i izljetanja, ali i vrhunskih prolaza na laktovima ispod Sierre i mostovima na dnu Grude. Pobjedu je te godine odnijela posada Andrej Jereb / Miran Kacin u Subaru Imprezi i tako osvojila potpuno novi automobil Smart.
-I ove godine organizatori se trude da glavna nagrada bude ista. U izradi je rally vodič koji će posadama znatno olakšati dolazak u Konavle, a u njemu će biti sve vezano za utrku, smještajne kapacitete, restorane te sve znamenitosti koje nudi općina. Veći broj ‘brdaša’ najavilo je svoj prvi nastup na rallyu tako da ćemo napokon vidjeti legendarno rješenje vječne nepoznanice i trku između vozača ove dvije discipline – otkrivaju dalje.
Napomenuli su i kako se planirani brzinci strogo čuvaju, ‘privilegija za jug neće biti, vozačke sposobnosti dokazat će se na 180 kroz polje’.

Izvor; foto: Facebook: Auto klub Konavle

blank

Pročitajte još

Triatlonac Daniel Marušić osvojio zlato na Prvenstvu Balkana!

Dulist

URUČENI UGOVORI Klubovima sredstva za programe za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama

Dulist

VELIKI USPJEH Sedam medalja za ‘zlatne cure’ Karmen Tapalović i Ninu Vukanović

Dulist