Crna kronika

Okolnosti nesreće kraj Velikih žala

Okolnosti nesreće kraj Velikih žala

U teškoj prometnoj nesreći koja se ovog petka dogodila na D-8 kod mjesta Brsečine, predio Veliki žali, oko 15 sati i 20 minuta dvije osobe su smrtno stradale, a dvije su teže ozlijeđene.

O tome smo izvještavali još jučer, no policija je poslala i službeno izvješće o nesreći. Naime, u teškom frontalnom sudaru u kojem je sudjelovao automobil Fiat Stillo, karlovačkih registracijskih oznaka, koji se kretao u smjeru Dubrovnika, i kamiona Man, splitskih registracijskih oznaka, iz suprotnog smjera, 76-godišnji vozač automobila preminuo je na mjestu prometne nesreće, a 20-godišnja putnica iz istog vozila, oboje državljani Australije, preminula je u dubrovačkoj bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda.

Teže su ozlijeđeni 19-godišnjakinja, putnica iz osobnog vozila, također državljanka Australije, kao i 51-godišnji vozač teretnog vozila. Nakon pružene liječničke pomoći 19-godišnjakinja je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
Očevidom je rukovodio nadležni državni odvjetnik iz Dubrovnika. Promet na ovom dijelu ceste je bio obustavljen u vremenu od 15.20 do 18.30 sati, a preusmjeravao se za osobna vozila na okolnu cestu Majkovi – Trsteno.

O ovoj prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.
 

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist