Aktualno

Odvjetnik Franja Pašalića: Ne znam čemu sve ovo!?

parking kacic

Laguna Trade Franja Pašalića ima za koncesiju Marine Frapa ugovor s državom i jedino s Vladom RH može potpisati novi ugovor. Neće se postizati nikakav sporazum s Gradom niti se tu ima što postići – naglašava pravni zastupnik Laguna Tradea, dubrovački odvjetnik Ante Kačić.
Kačića smo kontaktirali budući da je Grad Dubrovnik jutros poslao obavijest kako su na pomorskom dobru na Lapadskoj iscrtana parkirališna mjesta, koja su trebala biti dio sporazuma s tvrtkom Laguna Trade d.o.o., kojeg je prethodno potvrdilo Gradsko vijeće. No do sporazuma, naveli su iz gradske uprave, nije došlo. Ne krivnjom Grada Dubrovnika, napomenuli su.
-Koliko mi je poznato ta se parkirališna mjesta nalaze unutar izdane koncesije Laguni Trade, a hoće li ona isključivo pripasti Laguni ili ne, ne znam jer nismo sklopili nikakav ugovor s državom. Još uvijek postoji samo odluka Upravnog suda o tome da nam je priznato svojstvo stranke, a koja nije pravomoćna. Uvjeti novog koncesijskog ugovora bit će poznati kad se on potpiše, ne mogu unaprijed govoriti što će dogoditi, tko će kome što dati ili neće – ističe Kačić te dodaje kako mu nije jasan ovaka potez Grada.

Napominje i kako Pašalić nikad nije podizao kaznenu prijavu protiv Grada Dubrovnika ili gradonačelnika Mata Frankovića, iako o tome piše neki mediji.

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist