DuList PROMO

Održana dvodnevna edukacija: Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije

Ovoga vikenda je u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju započet ciklus edukacija projekta ‘NOVA GENERACIJA za novi razvojni koncept ruralnog turizma’ Udruge Agroturizam Konavle.

Projekt je osmišljen s ciljem da pruži potporu i edukaciju onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pok-retači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

Prva tematska cijelina okupla je sve one koji se planiraju baviti ruralnim turizmom ili žele proširiti svoje poslo-vanje, ali im nedostaje kreativnih ideja kako bi se istaknuli na tržištu i ponudili jedinstven doživljaj svojim gos-tima. Predavanja 4. i 5. veljače pod nazivom ‘Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije’ u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju je održao Željko Trezner. Svi polaznici dobili su i Treznerov Priručnik za razvoj novih turističkih proizvoda i pokretanje poduzetničkog pothvata ‘Odgovorno poduzetništvo u suvremenom turizmu’.

Edukacije se nastavljaju 15. i 18. veljače temom: Biodinamička i ekološka poljoprivredna proizvodnja uz pre-davače: dr. sc. Diana Posavec i dr. sc. Marijeta Čalić. Detaljan raspored edukacija može se naći na web stranici Agroturizma Konavle. Sve edukacije su besplatne te su svi zainteresirani dobrodošli na predavanja.

Cjelokupni projekt financiran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta RH.

Foto Privatna arhiva

Pročitajte još

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB Ne propustite, započinje večeras!

Dulist

PRILIKA ZA POSAO Traži se djelatnica za rad u suvenirnici

Dulist

PROMOCIJA JADRANA Održan partnerski sastanak projekta TAKE IT SLOW

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija