DuList IN

ODMOR NAKON RUSIJE ‘Ticosi’ u Dubrovniku!

ODMOR NAKON RUSIJE 'Ticosi' u Dubrovniku!

Nogometni reprezentativci Kostarike Cristian Esteban Gamboa Luna i Christian Bolanos Navarro, nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, odmaraju se ovih dana sa svojim ljepšim polovicama u Dubrovniku.

Podsjetimo, Kostarika, odnosno ‘Ticos’ kako ih zovu njihovi navijači, na Mundijalu je u skupini E poražena od Srbije i Brazila te remizirala sa Švicarskom, što nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala. Pritom je Gamboa, koji igra na poziciji lijevog braniča, odigrao sve tri utakmice, dok je defenzivni vezni Bolanos ušao s klupe na dva susreta.

Inače, 28-godišnji Gamboa trenutno igra za škotskog prvaka Celtica nakon što je uglavnom igrao na sjeveru Europe i u Velikoj Britaniji, a za Kostariku je skupio 70 nastupa uz 3 pogotka.

34-godišnji Bolanos igrač je kostarikanskog prvaka Saprisse nakon što je u dosadašnjoj karijeri igrao za klubove sa svih strana svijeta, od Katara do Kanade. Za Kostariku je ‘Bola’ nastupio u 84 utakmice i zabio 7 pogodaka. Nastup u Rusiji bilo mu je treće svjetsko prvenstvo.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist