Sport

ODLIČNA UVERTIRA PRED POČETAK 1. HMNL Square osvojio turnir u Pločama!

ODLIČNA UVERTIRA PRED POČETAK 1. HMNL Square osvojio turnir u Pločama!

Malonogometaši Squarea pobjednici su 2. Memorijalnog turnira ‘Zvone i Eki’ koji se održao u Pločama. Turnir se održao pod organizacijom udruge ‘Prvi ročnik hrvatske vojske’ i pokroviteljskom Grada Ploče i Dubrovačko – neretvanske županije.

Na turniru su nastupili drugoligaši, Porto Tolero kao domaćin te splitski Ustanik, a uz njih prvoligaši, Novo Vrijeme iz Makarske i naš Square.

Dubrovački malonogometaši su u polufinalu turnira igrali protiv domaćina, Porto Tolera, kojeg su nadigrali rezultatom 5:2. Pogotke su postigli Micevski (2), Đuraš, Tikvica i Rezo. U finalnom ogledu, u kojem nije nedostajalo rezultatske neizvjesnosti, slavili su 7:6 nad velikim konkurentom, Novim Vremenom iz Makarske.

Prvi su do vodstva stigli Makarani, a Square je na krilima Tomislava Bevande u posljednjim minutama okrenuo rezultat u svoju korist. Ipak, triler se nastavio do samog kraja utakmice kada je makarski prvoligaš zaigrao s igračem više preko kojeg je stigao do konačnih 2:2.

U ruletu penala Square je bio uspješnija momčad koja je na kraju slavila rezultatom 7:6.

Na ovom pripremnom turniru Square je igrao u sastavu Alen Turuk, Zoran Primić, Hrvoje Cvjetković, Duje Rezo, Denis Hasanović, Tomislav Bevanda, Antonio Konsuo, Ivan Ivanković, Adrijan Micevski, Borna Tikvica, Maro Đuraš i Mato Šimunović.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist