Aktualno

‘OD SRCA VAM HVALA’ Za liječenje mlade Konavoke Nine prikupljeno 1,4 milijuna kuna

'OD SRCA VAM HVALA' Za liječenje mlade Konavoke Nine prikupljeno 1,4 milijuna kuna

Znali smo da možemo i uspjeli smo – poručili su ovog petka navečer članovi organizacijskog odbora ‘Zajedno za Ninu’ na završnom sastanku.

-Zahvaljući svima vama koji ste srcem uključili u inicijativu za Nininu rehabilitaciju prikupljeno je 1.401.725 kuna, 1.200 eura i 500 USD. Znali smo da možemo i uspjeli smo! Prikupili smo ne samo financijska sredstva potrebna Nini i njenoj obitelji do kraja 2019. godine, već i značajan novčani iznos koji će Nina koristiti za nastavak rehabilitacije u 2020. godini – poručili su na sastanku.

Podsjetimo, dvadesetjednogodišnja Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović u travnju je ove godine, u prometnoj nezgodi ozljedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji. Dosadašnje liječenje i rehabilitacija je financirana sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine se očekuju ukupni troškovi u iznosu od 535.000,00 kuna za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć. Za Ninu su proteklih nekoliko tjedana ljudi dobrog srca pjevali, plesali i trčali te se zajedničkim snagama svih njih prikupio ovaj izniman iznos koji će Nini pomoći u daljnjem liječenju i napretku.

Pročitajte još

Britanski turoperator povećava broj zračnih linija prema hrvatskoj obali

Dulist

Svjetski je dan slobode medija

Dulist

‘DA SAM JA NEKO’ Enis Bešlagić s autorskom predstavom stiže u Dubrovnik!

Dulist