Grad

OD OVE SUBOTE Trodnevlje ususret Festi sv. Vlaha možete pratiti online

Trodnevlje ususret svetkovini dubrovačkog nebeskog zaštitnika sv. Vlaha započinje u subotu, 30. siječnja u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku. Misno slavlje s propovijedi u 18 sati predvodi don Ivica Huljev, biskupski vikar za otok Brač.

Nakon mise slijedi kratki školski program: Učenici sv. Vlahu. Trodnevlje možete pratiti na mrežnoj stranici www.festa2021.hr i internetskim kanalima Dubrovačke biskupije.

Don Ivica Huljev (rođen 1977. godine) je svećenik Hvarske biskupije. Teološki studij je završio u Zagrebu. Za svećenika je zaređen 2002. god. u rodnoj Vrboskoj na Hvaru. Bio je župnik Brusja, Velog Grablja i istodobno župni vikar u Hvaru. Potom je bio župnik Staroga Grada i obližnjih Selaca. Od 2013. je bio župnik u Komiži s dvije godine posluživanja Velog Sela i službom viškog dekana. Početkom rujna 2019. je na službi župnika Pučišća i upravitelj Pražnica na Braču. Na Braču je istodobno dekan i biskupski vikara za Brač. Do dolaska na Brač je neprekidno bio školski vjeroučitelj.

Svoja promišljanja o temama i pitanjima koja dolaze iz kršćanskih usmjerenja objavljuje na blogu ‘Kroz Samariju’.

Pročitajte još

Skala jutros nije zaplovila prema Lokrumu

Dulist

Dubska i Neumska ulica dobivaju nove cjevovode vodoopskrbe

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Započeo je oporavak, vidljiv je porast broja turista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija