Sport

NOVO-STARO IME Damjan Šulić ponovno u redovima Squarea

NOVO-STARO IME Damjan Šulić ponovno u redovima Squarea

Novo-staro ime u redovima MNK Squarea. Riječ je 26-godišnjem Damjanu Šuliću koji je svoju futsal karijeru počeo upravo u Squareu još davne 2008. godine.

U svojoj sportskoj karijeri igrao je i nogomet u niželigaškim klubovima, a ponovno se okrenuo futsalu 2014. godine kada se okušao u Italiji, točnije u ASD Citta di Montesilvano C/5, prenosi MNK Square na svojim službenim stranicama.

Nakon kraćeg boravka u Italiji vratio se doma, a nastupao je u 2. HMNL – jug za Dubu Konavosku.

– Iskreno, nekako nisam mogao biti slijepi promatrač ovog cjelokupnog projekta jer je jako kvalitetan i odlično se radi. Sve pohvale treneru Bačiću i novoj Upravi. Odlično se radi s mladima i nekako upravo to nedostaje u našem gradu. Nedostajao mi je Square i ovaj način života jer sam odustao od igranja zbog poslovnih obveza i nekih osobnih problema koji su sada iza mene. Priključio sam se treninzima, vidljivo je zalaganje svakog pojedinca, a vjerujem da će se to i na kraju sezone i isplatiti na ukupnom rezultatu. Osobno će mi trebati nešto vremena da se uklopim u momčad što se tiče taktičkog i fizičkog pitanja. Stvarno sam sretan što sam se vratio i zahvaljujem svima koji su mi to i omogućili – riječi su Damjana Šulića.

I trener Antun Bačić ne krije zadovoljstvo što se u momčad ponovno vratio jedan od pravih ‘ratnika’ na terenu:

– Očekujem da će s vremenom i kad uđe u ritam biti od velike pomoći. Isto tako vjerujem da će, ako ne ove, onda već iduće sezone biti jedan od velikih oslonaca naše igre – ističe.

Izvor: MNK Square

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr