DuList IN

‘NOVI ZALOGAJ’ Ribafish ujutro kreće prema Lastovu, pred njim je 15 kilometara

Domagoj Jakopović Ribafish doplivao je prije dva dana do Korčule, a ovu je subotu proveu u Veloj Luci gdje ga je dočekalo mnoštvo mališana.

-Moja vala, Gradina, Anita i Ranka organizirale stotinjak mališana, skriveno blago našao Miha, Slovenac, tako da #rokotok postaje međunarodni projekt! Tona emocija, nase plaže, puteljci, mol s kojeg smo noću gledali zvijezde, mama i tata i zagrljaji koji liječe. Hvala puno #vivatipsesvete na sjajnim medaljama!

U Siloko na obid sa starcima, podsjećanje na djetinjstvo, priče o mačkama pa vožnja do Brne gdje je Nikša doveo još sto klinaca!!! Kod njega sad veceramo i rano na spavanje pred novi zalogaj, sutra u 5.30 petnaest kilometara do Lastova. I opet fige, u 19 sati doček u Mihajli. Ljube vas Rokotočani, hvala na svemu! – napisao je na službanoj stranici RokOtoka Ribafish.

Foto: Facebook/RokOtok

Pročitajte još

‘Sirena’ britanske braće milijardera mami ‘pjevom’ iz Gruža

Dulist

KAKAV LUKSUZ Stigla nam je ‘Voice’, najljepša jahta 2020.

Dulist

VIDEO/Ana Rucner i Marko Duvnjak prekrasnim notama ‘pozdravili’ prvi ljetni zalazak

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija