Aktualno

NOVI PROIZVODI, MANIFESTACIJE… U ožujku jubilarni Mediteranski sajam

mediteranski sajam000

Jubilarni dvadeseti Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva ove će se godine održati od 23. do 27. ožujka i to u hotelu Rixos Premium Dubrovnik.

-Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana najstarija manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva – ističe u najavi voditelj sajma Vedran Kraljević. Podsjeća i kako je u travnju 2005. upravo s ovog sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

Na mediteranskom sajmu izlažu izlagači iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja te je jako dobro posjećen.

-Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima, održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja – naveo je među ostalim Kraljević.

 

Pročitajte još

JAVLJA HZZO Od petka do ponedjeljka uputnice i recepti samo na papiru

Dulist

Kaos u Zračnoj luci Split, otkazani svi letovi!

Dulist

Pronađeni Česi nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist