Sport

NOVI PREDSJEDNIK SQUAREA ‘Bit će veliki izazov vratiti klub tamo gdje pripada, u vrh hrvatskog futsala’

Roberto Krile novi je predsjednik Malonogometnog kluba Square, potvrđeno je to na skupštini kluba protekle srijede. Uz Krilu, u Izvršnom odboru kluba bit će i potpredsjednici Ivo Kaštelan i Ante Krstanović te članovi izvršnog odbora Željan Konsuo, Miho Grkeš, Tomislav Dumančić, Željko Dadić, Ante Vojvodić i Maro Konjevod.

-Square je u nezavidnoj situaciji, prošle godine s obzirom na situaciju s pandemijom koja je svima donijela poteškoće u funkcioniranju, a i činjenicu da je zadnje dvije godine dosta igrača otišlo iz kluba, nakon što su se otvorile Italija i Njemačka, u kojima klubovi raspolažu značajno jačim budžetima od našega. Vodstvo kluba htjelo je osnažiti klub i pronaći ljude koji bi svojim angažmanom mogli doprinijeti klubu u ovako složenoj situaciji. Tako sam se, sa mojim prijateljima i kolegama, odlučio priključiti klubu. Bit će veliki izazov u našem mandatu vratiti klub tamo gdje pripada, u vrh hrvatskog futsala – istaknuo je Krile o razlozima prihvaćanja ove odgovorne pozicije.

Od ciljeva kluba za nadolazeću sezonu u prvom redu je opstanak u najvišem rangu natjecanja, prva futsal liga, a novo vodstvo kluba će poseban naglasak staviti i na rad s mlađim dobnim selekcijama, u kojima se nalazi prava budućnost kluba.

-Rad s mlađim dobnim skupinama nam je vrlo važan i moramo ga podignuti na višu razinu. Uz juniorsku i kadetsku ekipu, pokušat ćemo možda već ove godine osnovati i pionirsku ekipu. Glavna prepreka kvalitetnijem radu s mlađima su nedostatni termini u dvoranama. Nadamo se dobiti koji termin u novoj OŠ Montovjerna, budući da je u školskim dvoranama prioritet rad s djecom. Želja je unaprijediti taj važan segment kako bi klub iz mlađih selekcija svake godine iznjedrio pokojeg visokokvalitetnog igrača. Budućnost kluba je u kontinuiranom razvoju mladih i talentiranih ljudi – naglasio je Krile.

Dodao je i kako se nada da će ove godine epidemiološka situacija biti bolja od lanjske te da će se utakmice moći igrati pred publikom, koja je najveći pokretač i motivator za igrače na terenu, zaključio je Krile.

Pročitajte još

Danas na Grand Prix Zagreb 2021 borit će se i judo snage naše županije

Dulist

Deseto izdanje turnira ‘Tomo’ održat će se u travnju 2022. godine

Dulist

Lucija do naslova u paru u Belgiji, bez finala u singlu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija