DuList IN

NOVI HIT VEDRANA LJUBENKA Ovog ljeta pjevušit ćemo ‘La la la la’!

NOVI HIT VEDRANA LJUBENKA Ovog ljeta pjevušit ćemo 'La la la la'!

Svojom novom autorskom pjesmom ‘La la la la’ želim najaviti uvod u drugačiji i upečatljiv glazbeni pravac kojeg želim promovirati na našim prostorima – rekao nam je Vedran Ljubenko, naš popularni pjevač najavljujući svoj drugi singl, pjesmu koju je nazvao atipičnom budući da joj je teško odrediti žanr.

– Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu, iz čega nastaje nezadovoljstvo i opterećnost nebitnim stvarima u životu – kaže nam Vedran.

Glazbeni producent novog hita, koji je svoju premijeru doživio ovog utorka, je Hrvoje Prskalo, a kako kaže Vedran – dogodio im se klik i aranžman su doveli na novu, moderniju razinu. Spot je također vrlo zanimljiv, a za njega je zaslužan Raul Brzić.

– Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a glumili smo izbjeglice koje putuju besciljno kroz vrijeme i prostor, odnosno ljude koji odlaze u potrazi za mjestom gdje će biti shvaćeniji i prihvaćeniji. Plesni pokreti prikazuju sraz između normalnog stanja čovjeka i stanja u kojem potpuno poludi i prelazi granice – dodao nam je Vedran, koji je i ovoga puta napravio pravi hit!

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist