Aktualno

NOVA VERZIJA PROJEKTA U Kuparima ultraluksuzni resort vrijedan milijardu kuna!

NOVA VERZIJA PROJEKTA U Kuparima ultraluksuzni resort vrijedan milijardu kuna!

U novoj verziji projekta Kupari, kompleks će se sastojati od hotela, aparthotela i zgrade hotela Grand koji je zamišljen kao srce budućeg resorta i u kojem će se nalaziti isključivo dodatni sadržaji, a investicija će biti vrijedna oko milijardu kuna.

Ovu valjda konačna verzija dogovorili su investitor Avenue Grupa i Vlada koja lokaciju bivšeg vojnog odmarališta daje u dugogodišnju koncesiju.

Broj smještajnih jedinica više je nego prepolovljen u odnosu na raniju verziju koja se trebala raditi u suradnji s brendom Ritz Carlton, tako da će novi Kupari imati manje od 200 smještajnih jedinica, a jedinica su luksuznije i značajno veće. U hotelu će najmanja smještajna jedinica imati gotovo 50 metara kvadratnih, a najveći, presidential suite će biti gotovo 200 metara kvadratnih, dok će u aparthotelu jedinice biti od 135 do 200 metara kvadratnih, pojasnili su za Poslovni.hr iz Instituta IGH koji su izvijestili o kadrovskim izmjenama na čelu Instituta te nastavku projekta Kupari.

Što se tiče projekta interijera i krajobraza planiraju u prvoj polovici sljedeće godine održati pozivni arhitektonski natječaj na koji će biti pozvane neke od najjačih i najpoznatijih arhitektonskih kuća koje se bave razradom interijera u hotelima i uređenjem krajobraza u luksuznim resortima. Plan je angažirati nekoliko interijerista na projektu. Već za nekoliko mjeseci na razradi svih projekta biti uključeno oko 20 projektantskih kuća i konzultanata po raznim strukama.

– Cilj nam je početkom 2019. godine završiti glavne projekte i ishoditi građevinske dozvole kako bi u prvoj polovici 2019. godine započeli s gradnjom – najavljuju

Više možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist