Sport

NOVA TRI BODA BARAKUDAMA Loren Fatović prvi strijelac protiv Rumunja

NOVA TRI BODA BARAKUDAMA Loren Fatović prvi strijelac protiv Rumunja

Hrvatska je u u svom trećem nastupu u skupini ‘D’ kvalifikacija za završni turnir Europa lige/Svjetske lige u gostima pobijedila Rumunjsku rezultatom 7:11 (2:2, 0:2, 3:3, 2:4). Izbornik Ivica Tucak za ovu je akciju odmorio Xavija Garciju, Mara Jokovića, Andra Bušlju, Josipa Vrlić, ali i ovako pomlađena momčad bila je prejak protivnik za Rumunje.

Loren Fatović je sa 4 pogotka bio prvi strijelac protiv Rumunja, Luka Lozina, Ante Visković i Ivan Buljubašić postigli su po dva gola, a Luka Lončar jedan.

Naši su slobodni u petom kolu, a natjecanje po skupinama završit će 12. ožujka kada ćemo u Sisku ugostiti Srbiju koja je kao i mi, osigurala nastup na finalnom turniru Europa kupa koji će se početkom travnja igrati u Zagrebu. S ovog će turnira četiri najbolje momčadi izboriti plasman na završni turnir Svjetske lige, koji se u lipnju igra u Beogradu.


Rumunjska – Hrvatska 7:11 (2:2, 0:2, 3:3, 2:4)
Izvorani
4. kolo
Suci: Golikov (Rusija) i Spiegel (Njemačka).
RUMUNJSKA: Tic (10 obrana), Vancsik, Negrean (2), Gheorghe (2), Gergelyfi, Georgescu (2), Prioteasa, Chioveanu, Calin, Oanta, Dragomirescu, Antipa (1), Abrudan. Izbornik: Cristian Iordache.
HRVATSKA: Bijač (4 obrane), Macan, Fatović (4), Lončar (1), Visković (2), Buljubašić (2), Bašić, Benić, Miloš, Lozina (2), Šetka, Zović, Marcelić (1 obrana). Izbornik: Ivica Tucak.
Igrač više: Rumunjska 1/4, Hrvatska 4/8

Izvor: VK Jug CO

Foto: HVS

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist