Politika

Nova stranačka funkcija Maria Tevšića

Predsjednik Mladih HNS-a Dubrovačko – neretvanske županije Mario Tevšić, imenovan je potpredsjednikom za odnose s udrugama i strankama.

Odlučeno je to na izbornoj skupštini Mladih HNS-a održanoj proteklog vikenda u Zagrebu. Skupštini su nazočili, kako su obavijestili iz HNS-a,  i najviši dužnosnici stranke, Radimir Čačić, Vesna Pusić, Ivan Vrdoljak, Jozo Radoš, Mladen Belizca i drugi. 
 
Mladi HNS-a su najveća organizacija mladih liberala u Hrvatskoj i sastavni dio Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, a broje preko osam tisuća članova diljem Hrvatske. Članovi skupštine, predsjednici županijskih interesnih odbora mladih i interesnih odbora stranačkih podružnica, u subotu su birali predsjednika, četiri potpredsjednika i članove predsjedništva Mladih HNS-a.
 
Za predsjednika je izabran Zvonimir Klobučar iz Osječko-baranjske županije. Za potpredsjednika za politiku i program izabran je Todor Mrđen (Primorsko-goranska), novi potpredsjednik za međunarodne odnose je Ivan Nekić (Istarska), potpredsjednica za odnose s javnošću i marketing je Iva Žutić iz Zagreba.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija