Sport

Nova odličja dubrovačkih judaša

Dubrovački judaši nastavili su nizati uspjehe. Ovog puta na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu koje je ove subote održano u Samoboru.

Naime, dvoje studenata Sveučilišta u Dubrovniku Klara Vojvodić i Oskar Jeljenić izborili su medalje na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu koje je ove subote održano u Samoboru.

Klara Vojvodić, članica JK "Slano" osvojila je naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji do 63 kg, dok je u apsolutnoj kategoriji osvojila srebrnu medalju. Oskar Jeljenić, član JK "Ura Nage", osvojio je za dubrovačko Sveučilište brončanu medalju u kategorji do 90 kg, dok zbog ozlijede nije nastupio u apsolutnoj kategoriji.

Ispred JK Dubrovnik1966 borio se student na FER-u, Pero Kristić koji je osvojio zlatno odličje u kategoriji do 100 kg. Na putu do zlatne medalje, javljaju iz kluba, ostvario je tri pobjede, među kojima mu je finalna bila najteža, protiv Marjana Urlića, kojeg je naposljetku pobijedio tehnikom gušenja.

Na Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske nastupile su i dvije članice Judo kluba Dubrovnik – Matea Žuvelek i Tihana Grgurević. Matea Žuvelek osvojila je srebrnu, a Tihana Grgurević brončanu medalju.

Pročitajte još

INTERVJU S ČLANOM STOŽERA ‘VATRENIH’ Svjetske medalje bez njega bile bi nezamislive

Dulist

‘POMELI’ SOLARIS 11:6 Balić opet na vratima Juga

Dulist

Večeras susret 16. kola Prve muške lige: KK Dubrovnik – KK Vrijednosnice Osijek

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija