Sport

Nova odličja dubrovačkih judaša

Nova odličja dubrovačkih judaša

Dubrovački judaši nastavili su nizati uspjehe. Ovog puta na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu koje je ove subote održano u Samoboru.

Naime, dvoje studenata Sveučilišta u Dubrovniku Klara Vojvodić i Oskar Jeljenić izborili su medalje na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu koje je ove subote održano u Samoboru.

Klara Vojvodić, članica JK "Slano" osvojila je naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji do 63 kg, dok je u apsolutnoj kategoriji osvojila srebrnu medalju. Oskar Jeljenić, član JK "Ura Nage", osvojio je za dubrovačko Sveučilište brončanu medalju u kategorji do 90 kg, dok zbog ozlijede nije nastupio u apsolutnoj kategoriji.

Ispred JK Dubrovnik1966 borio se student na FER-u, Pero Kristić koji je osvojio zlatno odličje u kategoriji do 100 kg. Na putu do zlatne medalje, javljaju iz kluba, ostvario je tri pobjede, među kojima mu je finalna bila najteža, protiv Marjana Urlića, kojeg je naposljetku pobijedio tehnikom gušenja.

Na Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske nastupile su i dvije članice Judo kluba Dubrovnik – Matea Žuvelek i Tihana Grgurević. Matea Žuvelek osvojila je srebrnu, a Tihana Grgurević brončanu medalju.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist