Grad

NIJE VIŠE 5 KUNA, NEGO 1 EURO Poskupio i parking na bolnici!

NIJE VIŠE 5 KUNA, NEGO 1 EURO Poskupio i parking na bolnici!

Val poskupljenja nakon zamjene kune eurom jedna je od najčešćih tema od početka godine, a na jedan takav ‘naletjeli’ smo u Viber grupi koja okuplja vozače iz Dubrovnika i okolice. Naime, istaknuto je kako je poskupila cijena parkinga na području Opće bolnice Dubrovnik.

Cijena prva tri sata parkiranja prije se plaćala od 5 kuna, dok će se sada plaćati 7,53 kune (1 euro) prema novim cijenama objavljenim na službenim stranicama Parking tima.

Tako cijena četvrtog i svakog sljedećeg sata sada iznosi 7,53 kune (1 euro), dnevna karta iznosi 165,76 kuna (22 eura), dok tjedna karta iznosi 678,11 kuna (90 eura). Mjesečna parkirna karta iznosi 1883,63 kuna (250 eura), mjesečna povlaštena karta za fizičke osobe iznosi 414,40 kuna (55 eura), a mjesečna povlaštena karta za pravne osobe iznosi 678,11 kuna (90 eura). Ako redovito parkirate na parkingu Opće bolnice, pripazite na nove promjene.

Od 4. siječnja
Podsjećamo i kako je u tijeku prilagodba sustava naplate na uličnim aparatima i automatskim naplatnim blagajnama na parkinzima Pile i Žičara-Tabor do kraja 3. siječnja. Naplata parkinga će započeti 4. siječnja i bit će omogućena isključivo u eurima, navode iz Sanitata Dubrovnik.

 

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist