Aktualno

“Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje”

"Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje"

Sanitat Dubrovnik nakon odobrenja HBOR-a za kreditno zaduženje od 6 milijuna kuna (bez PDV-a) konačno je potpisao ugovor s izvođačem na ribarnici, tvrtkom Dom izgradnja.

Tim činom radovi na rekonstrukciji ribarnice konačno se mogu intenzivirati. No, danas je javnost doznala i kako će se u dogledno vrijeme šitiri i zelena placa u Gružu, i to, ako smo dobro shvatili, dijelom i na vrt Gundulićevog ljetnikovca gdje je do nedavno bio Vrtlarov rasadnik.

– Izgradnja moderne ribarnice važna je za turistički grad kakav je Dubrovnik, jer smo dosad imali najlošiju ribarnicu od svih većih gradova na Jadranu. Njenim uređenjem možda izbijemo i na prvo mjesto – pohvalio se direktor Sanitata, Niko Kapetanić, dodavši kako je rok za završetak radova 5 mjeseci.
Zelena placa u Lapadu će biti dva mjeseca, a nakon završetka ovih radova krenut će se i u projekt nove zelene tržnice, uz suglasnost konzervatora.  

Budući da je tijekom potpisivanja ugovora s direktorom Dom izgradnje Draganom Čorom, o tijeku radovagovorio Niko Kapetanić, pročelnik UO za promet Dinko Mirić konstatirao je kako se nada da direktor zna što je potpisao. Na to se u razgovor 'ubacio' Vlahušić pokušavši se očito našaliti na svoj račun: 
– Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje, on ipak dolazi iz Društva prijatelja dubrovačke starine – rekao je krozsmijeh Andro Vlahušić. 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist