Sport

NIJE BILO LAKO ZAUSTAVITI SUZE Adio Arhimed, hvala Ti na svemu! Volimo te

NIJE BILO LAKO ZAUSTAVITI SUZE Adio Arhimed, hvala Ti na svemu! Volimo te

Arhimed je jutros napustio lučicu JK Orsan otplovivši prema Splitu s novim vlasnicima. Od svoje su se jedrilice na diljiv način oprostili iz ekipe Windfuckersa.
-Nije lako pronaći prave riječi i ovo napisati bez da nas dotakne tuga. Dok se borimo s onom jednom kapljicom koja prijeti da će kliznuti iz oka, svjesni smo da je ovako trebalo biti, da smo to odabrali i da nas nestrpljivo čeka druga izvanredna jedrilica… Arhimed je jutros napustio lučicu JK Orsana i novi vlasnici su ga odveli. Srđan Černi i Mario Matijević ga vode u JK Split čije će boje predstavljati. Novim vlasnicima želimo svu sreću i dobro more, te da im Arhimed donese puno zabave i lijepih trenutaka. Bit će ga čudno vidjeti na moru dok ga netko drugi kontrolira, ali raduje nas činjenica da će ipak ostati relativno blizu nas…. Adio Arhimed, hvala Ti na svemu!!! Volimo te – poručili su Windfuckersi te dodali:
-Ona kapljica s početka teksta je ipak otklizala, praćena s još nekoliko sličnih…nije ih lako zaustaviti, neka idu, neka teku, zaslužio ih je…

Foto; tekst: Facebook: Windfuckers

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist