Zanimljivosti

Ni snijeg nije spriječio male maškare Mokošice

omblichi maskare

"Maškarani bal djece Mokošice" održan je jučer po hladnom ali sunčanom vremenu od 10.30 do 12.30 sati u Eko parku Ombla , a sudjelovalo je oko stotinjak malih maškara i maškarica.

Budući da je snijeg stao i pojavilo se sunce, u 10.30 maškarani bal se "preselio" u prostrani eko park.

– Bilo je raznih maškara i maškarica od princeza, kraljica, Batmana, Spidermana, Pipi dugih čarapa, Snjegulica, pčelica, žabica, cvjetića, beba, mišića, zeka, mama, Trnoružica, klauna do bakica, Indijanaca, Maca Kitty, političara, buduće gradonačelnice Mokošice i ostalih maski – poručili su iz Eko Omblića.

Maškarama i maškaricama nije nedostajalo toplih krafena i čajeva, torta, kolačića, grickalica, prirodnih sokova, muzike, plesa i druženja.

Žiri sastavljen od mladih ekoaktivista Zelenog Sunca  izabrao je najslađe, najmlađe, naj-eko, najsmješnije i najinventivnije maškare i maškarice i nagradio ih, a onda su sve maškare i maškarice dobile prigodne poklone od donatora iz Grada i iz Mokošice.

– Hvala svim maškarama i maškaricama što su došli na naš već 14. "Maškarani bal djece Mokošice" i što su nam uljepšali ove vesele pokladne dane .Vidimo se dogodine! Zdravi nam i radosni bili – poručili su Eko Omblići.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1905. Na Dubcu rođen začetnik moderne ekološke misli Tomislav Macan

Dulist

IPAK MOGUĆE GREŠKE U MJERENJU? I stručnjaci iznenađeni naglim padom temperature mora

Dulist

KUĆA BUKOVAC Još jedna Art&Wine radionica

Dulist