Sport

NEZAUSTAVLJIVE SU! Ragusa 611 dana bez poraza

kosarka ragusa059

Nezaustavljive su košarkašice Raguse! Iza njih je 611 dana bez poraza. Pobjednički niz nastavile su ove subote u Zadru protiv Ženskog košarkaškog kluba Zadar, kojega su pobijedile 98:52. Bila je to utakmica nadoknade odgođenog 4. kola Premijer ženske lige.
-Polako naše cure obaraju sve rekorde u pobjedama, ali i naša kapetanica koja već 22. utakmicu za redom zabija bar po jednu tricu po utakmici. Najbolja u redovima Raguse je bila Romana Stojanović s valorizacijom 41. Romana je postigla 23 poena, 13 skokova, 5 asistencija i imala 3 ukradene lopte – navode iz kluba.
Iva Todorić je postigla 17 poena, 7 skokova, 10 asistencija i imala 7 ukradenih lopti, Ana Vrsaljko je postigla 15 poena, 8 skokova, 1 asistenciju i 1 ukradenu lopta, a Carmen Miloglav je postigla 13 poena, 8 skokova, 6 asistencija i imala 3 ukradene lopte. Katarina Čagalj je postigla 11 poena, imala je 1 skok i 3 asistencije, Marija Pocrnjić je imala 10 poena, 1 skok i 2 ukradene lopte, Matea Beletić je imala 4 poena i 1 asistencija, a Ani Putica je postigla 3 poena, 1 skok i 2 ukradene lopte. Tea Ivanišević je postigla 2 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 3 ukradene, Lucija Papić je imala 2 skoka.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist