Vaše vijesti

NEUGODNO ISKUSTVO NAŠEG SUGRAĐANINA Žitnik: Čovjek je zaprijetio da će na goste pustiti pse ako ne otiđu s plaže

Imao sam goste za svoj ribolovni izlet u Vrbici i oni su se pošli skalat’ do plaže, ali im je rečeno da ne smiju tuda prolaziti jer je ona privatna i ne smiju tuda prolaziti. Čovjek im je zaprijetio da će pustiti pse na njih. Otišli smo jer se nismo imali vremena raspravljati – priča za DuList naš sugrađanin Marjan Žitnik koji je jutrošnji događaj objavio na svom Facebook profilu. Kako nam je objasnio, nepoznatoj je osobi koja je zaprijetila gostima, a koji su, da stvar bude zanimljivija, smješteni u apartmanu iznad, doviknuo da plaža ne može biti privatna jer to ne postoji u Hrvatskoj, na što mu je on uzvratio kako nije ona, ali zato jest prolaz.
– Kasnije sam pogledao na katastru, stvarno od Zatona do Lozice su sve čestice nabijene i blokiran je put do plaža. Može se doći s morske strane, ali problem je svojatanje o čemu se po medijima u zadnje vrijeme često čuje. Dovoljno je proći brodom i vidjet ćete da je sve izbetonirano. Posvuda su ležaljke koje su tu sigurno postavljene bez koncesije – rekao je Žitnik koji je i sam vlasnik koncesije u Lapadu.
– Ubio sam boga u sebi dok nisam dobio tu koncesiju i nisam htio nigdje gdje su domaći kupači kako im ne bi zapasao plažu. Gadljiva priča mi je nedopustiti im da priđu. Na kraju sam je uzeo gdje nikome ne smetam i dapače svaki centimetar smo dali kupačima. Očistili smo plažu i prilagodili je na način da privučemo ljude. To je onaj desni dio na Visu koji je stvarno jedan od najljepših – kazao je i upozorio kako će nas ponašanje s početka priče dovesti do ruba.
– Na sve strane je prevladala ljudska pohlepa i svaki centimetar se koristi za ležaljke. Iznajmljuju se šugamani po 100 kuna. Stvarno, imam osjećaj da damo cijelu Hrvatsku na raspolaganje, bilo bi malo, tražili bi talijansku obalu – zaključio je za DuList Žitnik.

Pročitajte još

IZGUBLJENI U PRIJEVODU Kako je ‘hladna plata’ postala ‘cold salary’?

Dulist

‘Ovo je nedopustivo za turistički Dubrovnik, hitno postavite veće kante za smeće!’

Dulist

Vlaho Hrdalo ima ponešto drukčiji ‘Top 5’ od Petra Ipšića. Slažete li se?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija