Vaše vijesti

NEUGODNO ISKUSTVO NAŠEG SUGRAĐANINA Žitnik: Čovjek je zaprijetio da će na goste pustiti pse ako ne otiđu s plaže

NEUGODNO ISKUSTVO NAŠEG SUGRAĐANINA Žitnik: Čovjek je zaprijetio da će na goste pustiti pse ako ne otiđu s plaže

Imao sam goste za svoj ribolovni izlet u Vrbici i oni su se pošli skalat’ do plaže, ali im je rečeno da ne smiju tuda prolaziti jer je ona privatna i ne smiju tuda prolaziti. Čovjek im je zaprijetio da će pustiti pse na njih. Otišli smo jer se nismo imali vremena raspravljati – priča za DuList naš sugrađanin Marjan Žitnik koji je jutrošnji događaj objavio na svom Facebook profilu. Kako nam je objasnio, nepoznatoj je osobi koja je zaprijetila gostima, a koji su, da stvar bude zanimljivija, smješteni u apartmanu iznad, doviknuo da plaža ne može biti privatna jer to ne postoji u Hrvatskoj, na što mu je on uzvratio kako nije ona, ali zato jest prolaz.
– Kasnije sam pogledao na katastru, stvarno od Zatona do Lozice su sve čestice nabijene i blokiran je put do plaža. Može se doći s morske strane, ali problem je svojatanje o čemu se po medijima u zadnje vrijeme često čuje. Dovoljno je proći brodom i vidjet ćete da je sve izbetonirano. Posvuda su ležaljke koje su tu sigurno postavljene bez koncesije – rekao je Žitnik koji je i sam vlasnik koncesije u Lapadu.
– Ubio sam boga u sebi dok nisam dobio tu koncesiju i nisam htio nigdje gdje su domaći kupači kako im ne bi zapasao plažu. Gadljiva priča mi je nedopustiti im da priđu. Na kraju sam je uzeo gdje nikome ne smetam i dapače svaki centimetar smo dali kupačima. Očistili smo plažu i prilagodili je na način da privučemo ljude. To je onaj desni dio na Visu koji je stvarno jedan od najljepših – kazao je i upozorio kako će nas ponašanje s početka priče dovesti do ruba.
– Na sve strane je prevladala ljudska pohlepa i svaki centimetar se koristi za ležaljke. Iznajmljuju se šugamani po 100 kuna. Stvarno, imam osjećaj da damo cijelu Hrvatsku na raspolaganje, bilo bi malo, tražili bi talijansku obalu – zaključio je za DuList Žitnik.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist