Sport

Neptunaši se na trećoj regati Kupa Dalmacije okitili sa sedam medalja

Neptunaši se na trećoj regati Kupa Dalmacije okitili sa sedam medalja

Treća regata Kupa Dalmacije održala se u subotu u Makarskoj, po kišnom i oblačnom vremenu, pa je organizator morao nakon odveslanih prvih 10 utrka skratiti stazu sa 2 000 metara na 1 000 metara zbog valova.

VK Neptun je nastupio s 13 posada u svim dobnim kategorijama, te je zauzeo ukupno 6 mjesto. Ukupni pobjednik je bio VK Jadran Zadar.

Posade Neptuna su ukupno izveslale 2 zlatne, 1 srebrnu i 4 brončane medalje.

Toni Pulić i Maro Mojaš u kategoriji dvojac na pariće – juniori B osvojili su zlatnu medalju. Zlatom su se ovjenčali i Dominik Lalatović, Josip Papak, Roko Sekondo, Jakov Lazar te kormilar Roko Arčanin u kategoriji četverac s kormilarom – juniori B. Srebrni su u kategoriji dvojac na pariće – seniori bili Matija Medi i Lovro Ćondrić. Brončana medalja otišla je u ruke Ivanu Pecotiću u kategoriji samac – juniori B, Niki Sebastian u kategoriji samac – seniorke, Marku Čućkoviću i Anti Kleškoviću u kategoriji dvojac na pariće – kadeti A te Andru Besjedici, Pjeru Vuletiću, Petru Tepšiću, Dominiku Ramiću i kormilaru Lovru Vunoviću u kategoriji četverac na pariće – JOLA – kadeti B.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr