Vaše vijesti

‘NEČISTA ČISTOĆO I SVI KOJI JE ŠPORKAVATE’ Danima nitko nije očisto čikine ispod klupa na stanici Čokolino

Uzalud vam trud svirači – ovako izgleda bus postaja u centru Lapada u vrijeme turističke sezone – piše ogorčeni čitatelj DuLista. Naime, fotografije svjedoče kako nitko očito nije bacio pogled ispod klupa na autobusnoj stanici u Čokolinu, gdje je sve puno opušaka.

-Smeća svuda oko nas. Danima nitko nije pogledo a kamoli očistio ‘čikine’ ispod dviju klupa na postaji Čokolino. Nečista Čistoćo i svi koji je šporkavate – poručuje naš čitatelj.

I zaista, na istoj autobusnoj stanici nalazi se naravno i kanta za smeće gdje se te iste ‘čikine’ mogu ugasiti i baciti. Ali očito se teško dignuti s klupe i učiniti koji korak do kante od smeća. Možda je problem i u tome što je teško uočljiva od naraslog zelenila. Ipak, to nije opravdanje za bacanje opušaka na pod. I djelatnici Čistoće mogli bi baciti oko i isto počistiti.

Pročitajte još

‘TATA JE TATA’: ‘Teško je opisati povezanost s tim ljudima. Teško nam se iščupati iz Banovine’

Dulist

KONAVLJANI NEGODUJU ‘Zidom su nam prepriječili put za Prahivac koji koristimo preko 60 godina’

Dulist

STANARI PUTA OD OSOJNIKA BIJESNI Zbog nenajavljenih građevinskih radova paralizirali cijelo susjedstvo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija