Aktualno

NE MOŽE LOKRUM BEZ NJIH Zrinski i Skala spremaju se za novu sezonu!

Posljednje pripreme prije dolaska u Dubrovnik obavljaju se na brodovima Zrinski i Skala.

Svake sezone ovi legendarni brodovi prevoze putnike na relaciji Porat-Lokrum, i obrnuto. Tako da su zaslužili ‘makeover’ kako bi i ovu sezonu ‘izdržali’. Podsjetimo, planirani početak redovne plovidbe je u subotu 31. ožujka, s prvim brodom u 10 sati i posljednjim s otoka u 16 sati.

Kako bi Dubrovkinje i Dubrovčani mogli što povoljnije do svog omiljenog otoka, od ove sezone proširene su pogodnosti namijenjene našim sugrađanima. Svaki sugrađanin koji ima prebivalište u Dubrovniku moći će uz predočenje osobne iskaznice i fotografije u prostorijama Rezervata Lokrum dobiti pokaz za po četiri besplatna odlaska na otok za svaki mjesec koliko je Rezervat otvoren za posjetitelje, što je prethodnih godina bilo ograničeno samo na ljetne mjesece. Uz ove pogodnosti, kao i do sada moći će se povoljno kupiti i godišnji pokaz, karta za 10 odlazaka, mjesečni pokaz za studente i umirovljenike i karta za 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza.

Foto: Javna ustanova Rezervat Lokrum

Pročitajte još

Ministarstvo odlučilo dokad će na snazi biti zamrznute cijene hrane

Dulist

Ususret Danu dubrovačkih branitelja premijerno prikazan film ‘Ljudi od mora’

Dulist

PLANIRATE PUTOVANJE? Radnici u prijevozu najavili štrajkove uoči blagdana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija