DuList INUrednički izbor

‘NAŠE BIJELO VJENČANJE’ Nikša Kušelj i Mara Bratoš u Cavtatu izrekli ‘sudbonosno da’

'NAŠE BIJELO VJENČANJE' Nikša Kušelj i Mara Bratoš u Cavtatu izrekli 'sudbonosno da'

Dubrovački glumac Nikša Kušelj i fotografkinja Mara Bratoš vjenčali su se ove subote u crkvi sv. Nikole u Cavtatu. Naš poznati par ‘sudbonosno da’ izrekao je nakon osam godina veze koju su javnosti nakon brojnih nagađanja i spekulacija potvrdili 2013. Upravo su se tada ‘razotkrili’ na afterpartyju iza premijere Ekvinocija gdje su diskretno pokazali svoje emocije. Vezi je svakako prethodilo i dugogodišnje prijateljstvo.

Oboje mladenaca bilo je u bijelome. Mara je zasjala u vjenčanici s decentnim svjetlucavim detaljima, dok je Nikša odjenuo bijelu košulju i bijele hlače. ‘Moje bijelo vjenčanje’ – napisao je na Instagramu Nikša Kušelj, a Bratoš je dodala ‘savršen dan’.

Nikša Kušelj i Mara Bratoš u listopadu 2017. postali su i ponosni roditelji svoje prinove, malene Pavle, a već tada su se pojavila i šuškanja kako bi se mogli vjenčati u tajnosti. Ipak, odlučili su se još pričekati. Nakon današnjeg vjenčanja u cavtatskoj crkvi, svadba je upriličena u intimnoj atmosferi u uskom krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Inače, za malobrojne koji možda ne znaju Mara Bratoš je fotografkinja, a prema izboru modnih gurua i najbolje odjevena Hrvatica, čime je zasjenila mnoge glumice, manekenke i druge javne osobe u hrvatskom šoubizu, dok je Kušelj cavtatske gore list, a javnosti je možda najpoznatiji po svojim filmskim i ulogama u domaćim TV serijama.

Foto: Instagram/Mara Bratoš

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist