Koronavirus u Hrvatskoj

‘NALAZI SU MI DOBRI’ Goran Milić već dva tjedna na COVID odjelu dubrovačke bolnice

goran milic

Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije – govori za Jutarnji list Goran Milić, poznati hrvatski novinar koji se već dva tjedna uslijed oboljenja od koronavirusa nalazi na COVID odjelu dubrovačke bolnice.

Supruga Ana i on odlučili su kraj prošle i početak ove godine provesti u njihovoj kući u Slanom, uhvatiti malo sunca i mediteranskog zraka. Tri dana po dolasku dobili su temperaturu. Kako je rekla Ana Milić, ne znaju gdje su se susreli s virusom, ali reagirali su odmah. Javili su se liječniku radi testiranja te doznali da su oboje pozitivni na koronavirus. Srećom, simptomi su kod oboje bili blagi, samo povišena temperatura. No, liječnici su odlučili 74-godišnjeg iskusnog novinara i urednika zadržati u bolnici.

– Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake – poručio je Milić.

Nakon izlaska iz bolnice planira se još malo rekuperat u svojem Slanom.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist