Koronavirus u Hrvatskoj

NAKON TURNIRA U ZADRU Novak Đoković i supruga pozitivni na koronavirus

novak djokovic

Novak Đoković pozitivan je na koronavirus nakon što je testiran u Beogradu. Kako je potvrđeno u priopćenju iz njegovog tima, i on i supruga su pozitivni dok su djeca dobila negativan rezultat. Dodaju kako nemaju simptome.

-Čim smo stigli u Beograd, išli smo se testirati. Moj test je pozitivan, i Jelenin, dok su djeca dobila negativan nalaz. Sve što smo učinili proteklog mjeseca napravili smo s iskrenim namjerama i čistog srca – stoji u priopćenju Novaka Đokovića.

‘Jako mi je žao za svaki pojedini slučaj infekcije’

-Organizirali smo turnir u trenutku kada je virus oslabio, vjerujući da su se ostvarili svi uvjeti za održavanje. Nažalost, virus je još uvijek prisutan. To je naša nova realnost s kojom se borimo i moramo s njom živjeti. Nadam se da ćemo s vremenom moći nastaviti živjeti onako kako smo živjeli prije. Jako mi je žao za svaki pojedini slučaj infekcije. Nadam se da se neće nikome zakomplicirati zdravstena situacija i da će svi biti dobro – stoji u priopćenju.

Đoković je poručio da će ostati u samoizolaciji idućih 14 dana te da će se kroz pet dana ponovno testirati, piše Index.

Nakon što se u nedjelju koronavirus pojavio na Adria Touru u Zadru, najbolji svjetski tenisač odmah je otišao u Srbiju gdje je s obitelji obavio testove.

S Đokovićem je na turniru u Zadru u kontaktu bio i premijer Andrej Plenković. On se jučer testirao i test je bio negativan.

Foto: Facebook/Mario Ćuzić/Hrvatski teniski savez

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist